Joulukalenteri – 10.luukku

10. luukku: Ciaté luukut 8-10

glittertuto 030 – Kopio (10)

Jo 10. luukku! Hui kamala, että aika rientää nopsasti. Innoissani olen aukonut taas Ciatén luukkuja ja kolme herkullista lakkaa (tai kaksi ja yksi glitteri) sieltä on taas tulla tupsahtanut <3.

Ajattelin muuten pitää tammikuussa blogin synttäreiden kunniaksi teemaviikon ja lakkaukset teemaviikolle teen näillä Ciatén kalenterilakoilla!

g 077

Luukku 8 tarjosi ihanan kesäisen keltaisen lakan Big Yellow Taxi. Vaikka en ole mikään keltaisen suurkuluttaja, niin odotan innolla että saan tämän kynsille! Saattaa olla, että tämä oli mun kolmas keltainen lakka;)

g 082

Seuraavaksi luukusta 9 tuli taas glitteriä. Kauhulla odotan sitä päivää, kun yritän saada näitä kynsille… Tai sitten uskalla edes yrittää. Tämä upea violetti on kuitenkin nimeltään Prima Ballerina.

g 096

10. luukku kätki sisäänsä sinisen kauniisti kimaltavan Mineral Clarityn. Tästä tulee mieleen yö ja tähtitaivas. Ei mun väri, mutta niin kaunis, että taidan lakkailla tälläkin mahdollisimman pian.

g 106

Inhoan tätä aikaa vuodesta! Missään vaiheessa päivää ei ole kunnolla valosaa, että saisi edes äkkiä kuvia napsastua… Joten siitä syystä joutuu muokkaamaan paljon, että edes hieman siedettävämpiä kuvia tulisi blogiin. Onneksi Joulupukki on luvannut tuoda Light Boxin <3 mutta ne hyvät lamput vielä puuttuu…

2 ajatusta artikkelista “Joulukalenteri – 10.luukku

  1. PS

    Ei kyllä yhtään ”mun värinen”, mutta tuo keltainen on todella pirteän näköinen. :)

    Mineral Clarity vaikuttaa just sopivalta talvi-iltoihin.

    Vastaa
    1. Miia Kirjoittaja

      Jep, keltainen ei kyllä kuulu niihin yleisimpiin lakkaväreihin, joita käyttää=)

      Vastaa

Jätä kommentti