testissä- ihonhoito ja hiukset

Täällä taas! Kevät on startattu ja ollaan saatu nauttia ihanista aurinkoisista kurakeleistä :D Tuon matalajalkaisen koiran kanssa nämä kelit on kyllä aivan parhaat, mutta tiesin kyllä sen jo rotua valitessa ;). On vaan poju välillä vähän liiankin innoissaan kaikista kuralammikoista, että suihku kutsuu lenkkien jälkeen!

Minun ei ollut tarkoitus pitää mitään taukoa kirjoittelusta, mutta jotenkin blogin avaaminen ja tänne kirjoittaminen tuntui ylitsepääsemättömän vaikealta. Tänään postiluukusta kolahti Bornprettystoren paketti ja sieltäkin sain uutta intoa kynsiin liittyen! Tänään kuitenkin esitellään vielä tuotteita, joita myös arvontapalkinnosta löytyi. Ihan kaikkia en ole testaillut, mutta suurimman osan kyllä. Mitään esittelypakkoakaan minulla ei näiden suhteen ollut. Nämäkin tuotteet löytyivät Olet Kaunis-nettikaupan paketista.DSC_0466

Kasvojenhoitotuotteista kasvovesi on testattu jo moneen kertaan. Hyvän tuoksuinen ja hyvin toimii, tykkään kyllä. Kasvonaamiota en ole _muistanut_ kokeilla.

So Totally Clean –puhdistusvesi rasvoittuvalle ja sekaiholle on tehokas tuote kasvojen ihon päivittäiseen puhdistukseen.

Kirkastava ja kuoriva Peel Off -naamio. Tämä kirkastava naamio heleyttää väsyneen ihon jopa muutamassa minuutissa.

DSC_0472

Täysikokoiset Batiste kuivashampoot maksavat nettikaupassa 7.90e/kpl ja ovat kyllä testaamistani kuivashampoista parhaimpia mitä tiedän. Pinkki pullo on todella tuuheuttava kuivashampoo ja vihreällä saa aikaan luonnollisemman ja kevyemmän lookin, mutta molemmat tekevät hiuksista puhtaat.

DSC_0484

Paketissa oli myös kosteuttavat hanskat. Nämä voi laittaa käteen kun on rasvannut ne, näitä en ole testannut, mutta vastaavia kyllä ja tykkään. Myöskään mustapääliuskoja en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, vastaavia kyllä ja olen aina tykännyt. Nyt siis äkkiä testaamaan näitäkin!

Ne imevät rasvaisuutta ja jättävät nenän silkkisen pehmeäksi. Mustapäät, ei kiitos enää.

Yksi ajatus artikkelista “testissä- ihonhoito ja hiukset

  1. Belegwen

    Mä en oo myöskään hirvittävän innostunut kurakeleistä vaikka meillä vähän enemmän jaloilla pituutta löytyykin, niin tuo walesin mahakarva on niin pehmoista ja kaiken imevää, että joka kerta mennään pesun kautta täälläkin. Suvilumikaan ei ole hyvä, sillä se kertyy karvoihin isoina lumipalloina, jotka pitää lämpimällä vedellä huuhdella pois… :D

    Mustapääliuskat on kyllä tosi koukuttavia, varsinkin jos ne toimii. :D

    Vastaa

Jätä kommentti